Nový Tomb Raider by mohla režírovat žena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Tomb Raider by mohla režírovat žena

Nový Tomb Raider by mohla režírovat žena

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 7. 2015 12:52 9
Reklama

Server Heroic Hollywood přišel s informací, že filmové společnosti Warner Bros. Pictures a MGM chtějí pro příští snímek s Larou Croftu na pozici režiséra ženu. Scénář má mít na svědomí Evan Daugherty, který má už na kontě filmy jako Sněhurka a lovec, Divergence nebo chystaný G.I. Joe 3.

Studio prý hledá režisérku typu Michelle MacLaren. Tato Kanaďanka je držitelkou několika televizních cen a v jejím portfoliu byste našli seriály jako Akta X, Breaking Bad, The Walking Dead či Hru o trůny. Záhadou nicméně nadále zůstává nejen to, kdo se ujme režie, ale i jméno titulní herečky. Jisté je jen tolik, že půjde o restart celé série a předlohou filmu by měla být hra z roku 2013.

Vedle několika amatérských snímků má virtuální archeoložka už několik pokusů o průnik do Hollywoodu za sebou. Všechny ovšem dopadly přinejlepším průměrně. Naposledy se Lara Croft představila v desetidílném animovaném seriálu Revisioned: Tomb Raider z roku 2007. V letech 2001 a 2003 si pak roli videoherní ikony střihla Angelina Jolie ve filmech Lara Croft - Tomb Raider a Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama