Toto jsou červencové Games with Gold hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou červencové Games with Gold hry

Toto jsou červencové Games with Gold hry

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 6. 2015 15:05 3
Reklama

Nabídka her v Games with Gold, které zlatí členové Xbox Live dostanou zdarma v měsíci červenci je více než štědrá. Opět se jedná o čtyři tituly, dva pro Xbox One, dva pro Xbox 360 a mísí se v něm velké tříáčkové tituly i menší věci, které zabaví na chvilku... až si ani nevšimnete, že uplynulo od zapnutí deset hodin!

Majitelé Xbox One se mohou těšit nejprve na Assassin's Creed IV: Black Flag, který bude dostupný od prvního července. Od šestnáctého července ho potom nahradí menší nezávislá hra So Many Me. Na Xboxu 360 to nejprve bude v první polovině příštího měsíce hra Plants vs. Zombies, aby byla následně vystřídána třetím dílem série Gears of War.

I pokud doma Xbox One nemáte a vlastníte jenom Xbox 360, můžete si všechny čtyři hry aktivovat skrz váš online účet na stránce Xbox.com. A i pokud jste kompletně přešli na novou generaci (nebo to v dohledné době plánujete), doporučujeme si aktivovat všechny čtyři. Kdo ví, zda se náhodou obě dvě X360 hry neobjeví v nabídce zpětné kompatibility na XOne!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama