Nového Batmana na PC provází problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nového Batmana na PC provází problémy

Nového Batmana na PC provází problémy

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 6. 2015 12:03 90
Reklama

Pokud patříte mezi ty, kteří si předobjednali hru Batman: Arkham Knight na Steamu a hned po spuštění jste pocítili ne úplně stoprocentní optimalizaci, nevěšte hlavu. Nejste v tom totiž sami. Problémy s frameratem, padáním a kolizí textur prý, alespoň podle fór na Steamu a Redditu, řeší většina PC hráčů.

Nepomůže vám ani to, že máte nabušenou sestavu. Arkham Knight zlobí i na počítačích s grafickými kartami Nvidia GTX 980, 970 a dokonce prý i na kartách Titan X. Majitelé AMD karet mají prý obecně nejhorší uživatelskou zkušenost, neboť se jim hra téměř nehýbe a padání je na minutovém pořádku. Poměrně nepříjemné je i zamrznutí frameratu na 30 snímcích při nečekaném pádu hry, což sice lze obejít změnou v .ini souboru, ale, jak se říká u nás na vsi, je to vopruz.

Warner Bros. si jsou vědomi problémů, které provázejí PC verzi Batman: Arkham Knight a prý usilovně pracují na updatu, který by situaci zlepšil. Majitelé konzolových verzí dostali dnes, kdy hra vychází, Day 1 patch o velikosti několika gigabajtů, který rozhodně neexistuje jen tak z plezíru. Takto velké problémy se zatím konzolovým verzím vyhýbají, uvidíme, až se do nich pustí dnes večer většina hráčů po návratu ze školy nebo práce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama