NBA 2K16 bude mít... příběh?!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NBA 2K16 bude mít... příběh?!

NBA 2K16 bude mít... příběh?!

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 6. 2015 07:50 12
Reklama

Ohrnovat nos nad nápady a pokusy o originalitu, by bylo jen potírání vlastních slov, občas se ale mohou experimenty vývojářů už od prvních okamžiků tvářit přinejmenším divně. Třeba jako snaha obohatit sportovní či závodní titul příběhem.

Tentokrát je řeč o sérii NBA od vývojářů z 2K, kteří pro nový ročník dohodli spolupráci s režisérem Spikem Lee. V rozhovoru s redaktory televizní stanice ESPN to oznámil sám režisér, který se podepsal například pod snímek Malcolm X nebo dokumentární biografii Mika Tysona.

O jeho kvalitách není sporu, nicméně spojení příběhu s hrami s čistě nepříběhovým žánrem nikdy nedopadlo příliš valně. Pro NBA 2K16 je přitom slíbeno více než 90 minut příběhových sekvencí, prostřednictvím kterých si hráči užijí až 12 hodin sportovního dramatu.

Zmiňovaný příběh se bude točit kolem basketbalisty jménem Freqeuncy Vibrations (opravdu!) a bude se soustředit nejen na vlastní zápasy, ale také na osobní život basketbalisty a ostatní členy týmu. Bez ohledu na předchozí tvorbu Spika Lee by si hra nicméně měla zachovat svůj rating E, tedy určeno všem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama