Autoři Gears of War mají novou identitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Gears of War mají novou identitu

Autoři Gears of War mají novou identitu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 6. 2015 08:18 2
Reklama

Black Tusk Studios, vancouverský vývojářský tým patřící Microsoftu, který má pracovat na nových Gears of War, se přejmenoval. Nyní je znám jako The Coalition.

Studio pracuje na pokračování sci-fi akce od ledna 2014, kdy Microsoft koupil práva na Gears of War od firmy Epic Games. Společně s nimi putoval do Vancouveru i Rod Fergusson, který vedl vývoj série už v Epicu. Byl to právě on, kdo včera na webu Xbox Wire slavnostně oznámil, že se tým přejmenuje a svou novou identitou dává najevo nejen vlastní soudržnost, ale vyjadřuje rovněž lásku k sérii, o níž teď má pečovat a na kterou jméno odkazuje.

Samotní autoři by prý byli rádi, pokud by si hráči spojovali jméno The Coalition s Gears of War do budoucna stejně, jako když slyšíme 343 Industries a vybavíme si Halo anebo při zmínce Turn 10 Studios většině z nás naskočí závodní série Forza. No, nebude to lehký úkol převzít žezlo po Epicu a ještě vytlouct lidem z hlavy, kde má tahle sága své kořeny. Ale když vzali na milost fanoušci Halo i 343 Industries, kteří hru zdědili po Bungie…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama