Prequel Arkham Knight s Harley se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel Arkham Knight s Harley se představuje

Prequel Arkham Knight s Harley se představuje

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 6. 2015 08:00 3
Reklama

Jokerova femme fatale Harley Quinn, jak už víme, bude hlavní hrdinkou prequelu, který mají obdržet všichni hráči, kteří si Arkham Knight předobjednají. Nyní máme možnost konečně vidět tuto šílenou a současně šíleně sexy antihrdinku v akci.

V příběhovém DLC Harley infliltruje policejní oddělení Blüdhavenu, což je fiktivní městečko sousedící s Gothamem. A co tu vlastně dělá? Jelikož je Joker po smrti, musí zachránit jedinou zbývající spojenkyni, která jí zůstala. A to není nikdo menší než další Batmanova nemesis - Poison Ivy.

Harley ale není ani zdaleka jedinou bonusovou postavou, na níž se mohou fanoušci těšit. Exkluzivně pro zákazníky obchodního řetězce GameStop vývojáři přichystali dalšího hratelného výtečníka, kterým je Red Hood. Ostatní hráči si na něj musí nechat zajít chuť. Alespoň pro tuto chvíli, doufejme. Postavu firma představila jen pár hodin před Harley stylovým videem, v němž sice není moc akce, ale rozhodně mu nechybí šmrnc.

Upřímně řečeno, DLC politika Warner Bros. možná není hráčům úplně po chuti, ale je fakt, že rozšíření vypadají lákavě. Pokud vývojáři z Rocksteady Studios nabídnou tradičně štědrou porci obsahu v základní hře, možná jim ani nebudeme plejádu expanzí vyčítat. Kdo by koneckonců nechtěl zjistit, jak s Harley zamává Batmanův odchod? Po DLC pro Arkham City nazvaném Harley Quinn's Revenge je to jedinečná příležitost nakouknout jí znovu trochu pod sukně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama