Kingdom Come ukáže jízdu na koni a souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come ukáže jízdu na koni a souboje

Kingdom Come ukáže jízdu na koni a souboje

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 6. 2015 10:58 8
Reklama

V přípravách na představení své středověké hry na E3 se Warhorse pochlubili v nejnovějším videu, jak zatím postoupil vývoj hry směrem k dalšímu updatu alfa verze.

Chystaná velká aktualizace do hry přidá nové lokace - vesnici, vojenský tábor a hluboký les - které současnou herní mapu až čtyřnásobně rozšíří. Zde si hráči užijou spoustu nových úkolů a ozvučených konverzací s novými postavami, které již budou do řeči pohybovat ústy. Co asi ale hráče potěší nejvíce, bude první možnost si vyzkoušet soubojový systém, který se zatím ukáže jen v situaci jednoho proti jednomu a pouze s jednou zbraní, ale to určitě nikomu vadit nebude.

Update přidá do hry i koně, na kterém se budeme moci projet po okolí. Koně ve hře budou moci nosit různá brnění a okrasné látky, ale v alfě možná nic takového nebude, neboť hráči dostanou velice levného koně, nějakou vesnickou herku, a ta si brnění nezaslouží.

Daniel Vávra pak slíbil, že další videoupdate, který přijde příští měsíc společně s herní aktualizací, se bude věnovat souboji a soubojovému systému. Zároveň upozornil na brzké spuštění e-shopu, kde si fanoušci mohou koupit oblečení s motivy hry, nebo pokud jsou z Evropy, objednat speciální piva, které vývojáři připravili společně s českým pivovarem Malešov.

Ve zbytku videa Dan Vávra ukazuje společně s hlavním tvůrcem prostředí Kubou, jak se v Kingdom Come tvoří mapa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama