Kolik prodal BioShock a jakou má budoucnost?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolik prodal BioShock a jakou má budoucnost?

Kolik prodal BioShock a jakou má budoucnost?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 6. 2015 08:41 4
Reklama

Série BioShock už má na kontě 25 milionů prodaných her, pochlubil se šéf Take-Two Strauss Zelnick. Celých jedenáct milionů přitom připadá jen na poslední Infinite.

Ačkoli jsme se nedočkali ani náznaku oznámení nového dílu, Zelnick na Technology, Media, & Telecom Conference v New Yorku prohlásil, že pro Take-Two jde stále o velmi důležitou značku. Více než dva roky od vydání posledního dílu samozřejmě fanoušky trápí, kdy a zda vůbec se dočkají pokračování, když duchovní otec ságy Ken Levine s největší pravděpodobností pracuje na nějakém úplně jiném novém titulu.

V každém případě se nezdá pravděpodobné, že by v 2K na BioShock zanevřeli, kdy se už dříve nechalo vedení opakovaně slyšet, že má tato značka podle vydavatele stále velký potenciál i prostor k růstu. A kdo by měl pokračování na starost? Jisté není nic, ale už bezprostředně po restrukturalizaci týmu Irrational Games Strauss Zelnick prohlásil, že se série ujme studio 2K Marin, které se podílelo na prvních dvou dílech a na kontě má i slušně hodnocenou taktickou akci The Bureau: XCOM Declassified.

V každém případě naděje fanoušků, že se z před pár dny představeného projekt Advent od 2K vyklube nový BioShock, zadupali do země už během víkendu koumáci na diskuzních fórech, kteří vypátrali, že půjde s největší pravděpodobností o nový XCOM.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama