ODST pro Xbox One už je venku pro všechny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ODST pro Xbox One už je venku pro všechny

ODST pro Xbox One už je venku pro všechny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 5. 2015 09:52 1
Reklama

Když Microsoft v průběhu týdne popíral, že by měla už v pátek vyjít remasterovaná verze Halo 3: ODST pro Xbox One, s tím, že se ještě testuje, dělal si z nás tak trochu legraci. Hra totiž vyšla hned o den později.

Bezplatným rozšířením o kampaň z ODST se vývojáři z týmu 343 Industries sympatickým gestem omlouvají za počáteční problémy kompilace The Master Chief Collection bezprostředně po jejím vydání. Na kompenzaci v podobě ODST HD zdarma mají nárok všichni, kteří se pustili do hraní The Master Chief Collection od jejího uvedení na trh až do 19. prosince.

Těm, kterých se to týká, dorazí kód ke stažení ODST přímo od Microsoftu. Nezapomeňte jej včas využít, nebo si jej alespoň poznamenat, protože zpráva po čase sama zmizí a o kód byste museli žádat znovu. Možnost vychutnat si další kampaň naštěstí dostali i ti, kteří do hry naskočili až po kritickém termínu. Za rozšíření zaplatí směšných 99 korun! To je cena, kterou opravdu nikdo nečekal - daleko nižší, než bývá v podobných případech zvykem.

Naneštěstí část hráčů hlásí v tuto chvíli problémy se stažením rozšíření, které se někomu zasekne na 99 procentech. Pomůže prý pokusit se znovu stáhnout poslední update. Další fanoušci už si pak stačili všimnout, že z ODST zmizel easter egg od Bungie lákající na Destiny.

Rozšíření neobsahuje mód Firefight, jen samotnou kampaň. Společně s ní se ale The Master Chief Collection dočkala i nové verze multiplayerové mapy Relic z Halo 2, která se jmenuje Remnant. Jarda už se mezitím pilně pustil do hraní, aby vám mohl co nejdříve přinést recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama