Nové NFS vyžaduje online připojení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové NFS vyžaduje online připojení

Nové NFS vyžaduje online připojení

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 5. 2015 08:57 27
Reklama

Podle čerstvého vyjádření na Twitteru bude chystané pokračování série Need for Speed požadovat neustálé připojení k internetu. Nad rámec těchto informací pak vývojáři v průběhu dne zveřejňovali další detaily.

NOVÉ DETAILY

Několik hodin poté, co zástupci Ghost Games oznámili povinné přihlášení k internetu, snažili se vysvětlit důvod. Jedním z nich by měla být údajná možnost zapojit vaše přátele do příběhu hry, podle dalšího prohlášení si ale hráči nemají pod novým Need for Speed automaticky představovat online závodní hru. Dojde totiž i na singleplayerové módy, které však budou stále vyžadovat připojení k síti.

Na druhou stranu však vývojáři potvrdili, že nebude nutné spoléhat se na online servery a využít plně dedikované zázemí, které bue pro NFS k dispozici. Kde už ale mohou hráči něco postrádat, je nabídka kamer: "Budete si moci vybrat z mnoha úhlů pohledu, kameru v kokpitu už ale nezvládneme," píší vývojáři na Twitteru a pro spoustu hráčů může být absence pohledu z vnitřku vozu zklamání.

Jak už ale bylo řečeno dříve, o Need for Speed si budeme moci popovídat přímo s vývojáři, a to už za necelé dva týdny, snad se čekání vyplatí a budeme přesvědčeni o tom, že se faux pas například spojené s (ne)launchem SimCity nebude opakovat.

NUTNOST NEUSTÁLÉHO PŘIPOJENÍ

Zpráva se objevila na oficiálním účtu NFS, kdy komunitní manažeři odpovídali na varování, aby situace kolem chystané hry nedopadla jako v případě konzole Xbox One, u které se rovněž od startu počítalo s neustálým připojením.

Vyjádření pak vcelku pochopitelně vyvolala vlnu skepse, nepochopení a bohužel i sprostých urážek na stranu EA. Vývojáři se nicméně brání, že s sebou připojení k internetu přinese pěkné benefity. Tak uvidíme, o NFS se více dozvíme během konference E3 během rozhovoru s vývojáři!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama