Autor Mass Effectu pracuje na HoloLens
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Mass Effectu pracuje na HoloLens

Autor Mass Effectu pracuje na HoloLens

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 5. 2015 11:10 3
Reklama

Kanadský vývojář Casey Hudson, který je coby šéf podepsán pod takovými hity, jako jsou Star Wars: Knights of the Old Republic nebo trilogií Mass Effect, se po odchodu z BioWare usídlil v Microsoftu.

Casey Hudson se přestěhoval z Edmontonu do Redmondu, kde přijal místo kreativního šéfa Microsoft Studios. Jeho jméno možná není tak notoricky známé, jako v případě jiných designérů a producentů velkých kasovních trháků, jeho odchod z BioWare v srpnu 2014 byl však každopádně pro fanoušky Mass Effectu velkou ránou.

Primárně se má talentovaný Kanaďan v Microsoft Studios starat o technologii HoloLens, kterou bude chtít softwarový gigant konkurovat VR headsetům Oculus Rift, HTC Vive, Project Morpheus nebo Samsung Gear VR. Mezi jeho povinnosti má ale patřit i konzole Xbox, tak uvidíme, jaké ovoce přinese jeho přestup do Microsoftu.

Casey Hudson si novou práci jaksepatří pochvaluje. “Jsem extrémně nadšený z tohoto nového druhu technologie,” prohlásil. Míchání reality a holografické technologie bude mít podle něj v nadcházejících letech obrovský vliv na to, jak se změní naše práce s technologiemi. “Je mi ctí moci se připojit k tak neuvěřitelně talentovanému týmu a pracovat na něčem, co zásadně změní roli, kterou počítače hrají v našich životech,” dodal. Jedním z šéfů Microsoft Studios (tehdy známých jako Microsoft Game Studios) byl třeba i slavný Peter Molyneux, takže není pochyb o tom, že se Casey Hudson ocitl ve skvělé společnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama