Rating slibuje remaster Dishonored a Gearsů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rating slibuje remaster Dishonored a Gearsů

Rating slibuje remaster Dishonored a Gearsů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 5. 2015 07:07 5
Reklama

O víkendu jsme si zaspekulovali na konto pokračování Dishonored, které se prý má na E3 představit jen krátkým teaserem. Pokud jste si ovšem kladli otázku, jestli toho Bethesda nemá v rukávu na tiskovku trochu málo, tady máte možnou odpověď.

Namísto druhého dílu Dishonored bychom se totiž mohli dočkat oznámení Dishonored: Definitive Edition pro PS4 a Xbox One. Informace o titulu tohoto jména totiž vyplavala v brazilské ratingové databázi. I když v ní chyběla informace o platformách, jen stěží si lze představit, že by hra znovu vycházela na PC, X360 a PS3, kde už vyšla i v GOTY edici se všemi DLC. Vyjít by definitivní edice měla ještě letos.

A není to první, natož pak jediná hra, o níž se prostřednictvím brazilského ratingového systému svět dozvěděl. Hned dalším titulem z této kategorie má být Gears of War: Ultimate Edition. Je celkem jasné, že v tomto případě by šlo o exkluzivitu pro Xbox One. Práce na nějakém HD portu GoW jsou už v podstatě veřejným tajemství, ale pořád zbývá několik nejasností, které zřejmě Microsoft uspokojivě vysvětlí až na E3. Je to jen remaster prvního dílu? Nebo původní trilogie? A bude obsahovat i vlažněji přijatý Judgment, jak se ptá web VG247? Uvidíme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama