Známe identitu Batgirl z Arkham Knight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe identitu Batgirl z Arkham Knight

Známe identitu Batgirl z Arkham Knight

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 5. 2015 11:21 3
Reklama

Už pár dní víme, že příběh Batgirl s podtitulem A Matter of Family bude součástí season passu k Batman: Arkham Knight coby DLC prequel. Až dosud jsem ale nevěděli, kdo přesně se bude pod maskou hrdinky ukrývat.

V komiksu totiž figuruje hned pět žen, které si střihli roli Batgirl. Příběhové rozšíření pro Arkham Knight nás má zavést do úplně nové lokace a za netopýří dívku si zahrajeme vůbec poprvé v historii arkhamské série. Vojta v neděli spekuloval, že podle barvy vlasů by maska měla halit tvář Barbary Gordon. A měl pravdu.

Pravděpodobně nejslavnější Batgirl, dcera komisaře Gordona, sice v arkhamské sérii figuruje coby hendikepovaná Oracle, která na dálku asistuje Batmanovi, ale podobně jako v komiksu jí zřejmě vrátí i autoři hry do první linie. Pokud by její dobrodružství mělo být prequelem nejen k Arkham Knight, ale celé sérii, je docela dobře možné, že by DLC podobně jako komiks zachytilo právě události, které vedly k tomu, že skončila upoutána ke kolečkovému křeslu.

V každém případě druhý nejčastější tip fanoušků, kterým byla Cassandra Cain, se nepotvrdil a spoluzakladatel Rocksteady Studios Sefton Hill na Twitteru potvrdil, že pravdu měli ti, kteří podobně jako Vojta vsadili na Barbaru Gordon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama