Remake Gears of War je takřka potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Gears of War je takřka potvrzen

Remake Gears of War je takřka potvrzen

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 4. 2015 00:39 2
Reklama

Značka Gears of War bude příští rok slavit neuvěřitelné desáté narozeniny a při té příležitosti by se rozhodně hodil buď nový díl, případně přepracování některého ze starších (ideálně všech). Jak se zdá, Microsoft si to pojistil a splní nám obě přání. 

Nepůjde sice o lákavě pojmenovanou "Marcus Fenix Collection" s kompletní trilogií, jak se často spekulovalo, ale podle informací serverů Polygon a Kotaku remasterovaný první díl ve zbrusu nové grafice a novými objekty. Nepůjde tak pouze o grafický facelift, jaký jsme měli možnost vidět například v nedávné Halo: The Master Chief Collection, ale v podstatě o zbrusu novou hru - jen s tím rozdílem, že jste ji už "hráli" v roce 2006.

Na přepracovaných Gears of War však nedělají lidé ze studia Black Tusk, které aktuálně podle všech dostupných informací chystá úplně novou hru v sérii, nýbrž britské studio Splash Damage. Tvůrci ne úplně skvěle přijímaných akcí Brink, Enemy Territory: Quake Wars a naposledy Dirty Bomb si ovšem práci restaurátorů vyzkoušeli před nedávnem při práci na DOOM 3 BFG edici, tudíž mají zkušenosti s přepracováním díla někoho jiného. A nešlo jim to v případě Doomu vůbec špatně...

Zbývá tedy pouze oficiální potvrzení, ovšem možná ani to nebude potřeba. Někteří uživatelé Xbox One totiž právě dnes obdrželi do svých vzkazníků hodně nečekanou zprávu. "Nechcete si vyzkoušet hodně ranou verzi remasterovaných Gears of War?" Zde máte důkaz místo slibů.

Remake Gears of War je takřka potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz

Takže na E3? Takže na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama