TESO na konzole se nevešlo na Blu-ray
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TESO na konzole se nevešlo na Blu-ray

TESO na konzole se nevešlo na Blu-ray

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 4. 2015 09:19 3
Reklama

Až si přinesete The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited pro PS4 nebo Xbox One z prodejny domů, bude na vás čekat gigantický patch. Bez něj si prostě nezahrajete.

Pokud dáváte fyzickému médiu stále přednost před digitální kopií, abyste se vyhnuli stahování velkého množství dat, zřejmě vás nemile překvapí patch o velikosti 15 GB, který Bethesda hráčům naservíruje bezprostředně po vydání hry. Není to totiž tak docela záplata v běžném slova smyslu, jako spíš vystřižený obsah ze hry, který není na disku.

A důvod? Hra je prý větší než Blu-ray médium o kapacitě 50 GB. Jednoduše se údajně celá na disk nevešla. Titul je podle Bethesdy nyní tak velký, že ho ve stávající verzi už není schopné médium pojmout. No, necháme na vás, abyste rozhodli, zda si vývojáři jen usnadňují práci, nebo neměli jinou možnost. Škoda ale je, že těch 15 GB nestálo autorům za to, aby kvůli nim přidali ještě jeden disk, když už je hra tak objemná.

Něco podobného už si bohužel vyzkoušeli hráči na Xboxu One v případě Halo: The Master Chief Collection. Na každý pád to však není zrovna ideální způsob, jak distribuovat hry v krabicové verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama