Novinky o Destiny z komunitního streamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky o Destiny z komunitního streamu

Novinky o Destiny z komunitního streamu

Giuli Zavatta

Giuli Zavatta

23. 4. 2015 11:43 2
Reklama

Včera na Twitchi proběhl stream o novém DLC House of Wolves. Deklamoval spoustu novinek a obsahu týkající se vybavení, zbraní, ekonomického systému a upgradu. Co nám tedy dodatek přinese?

Jednou z prvních novinek je social space Queens Bay, tedy prostor, ve kterém se hráči scházejí a nakupují vybavení. K nalezení bude v pásu asteroidů, který byl součástí příběhu, ale hráči do něj neměli žádný přístup. Jde však opravdu o novinku? Všichni, kdo stream viděli, si nemohli nevšimnout, že nově představovaný social space už odněkud znají. Samozřejmě, tuto lokaci vývojáři odhalili už dříve, a to v traileru z roku 2013, nejedná se tedy o nic překvapivého a navíc do této lokace budou moci zavítat i ti, kdo DLC House of Wolves nebudou vlastnit.

Do hry přibude také několik vendorů, kteří poskytnou zbrusu nový gear, který hráče vyšvihne až na nově dostupný level 34. Ústřední postavou bude agentka Petra Venj, která zprostředkuje bounties, týkající se příběhu. Guardiani u ní budou postupně navyšovat rank, a tím získávat nové emblemy a shadery. Připravte se tedy, že budete stále dokola plnit ty samé úkoly, jako tomu bylo u prvního Královského eventu. Další postavou bude Variks z rasy Fallen, sloužící královně, jenž nás provede battle arénou Prison of Elders. V neposlední řadě se pak budou hráči moci zastavit u Vanceho, rozdavače vstupenek do PvP módu Trials of Osiris.

Tím nejdůležitějším je nicméně nový systém upgradů. Hráči si budou moct vylepšovat starou výbavu pomocí takzvaného Etheric Light, který je možné získat ve zmiňované aréně Trials of Osiris nebo v Prison of Elders. Pokud si navíc k Etheric Light připlatíte i několik glimmerů, budete moci navýšit damage zbraně z původní hodnoty 331 až na 365. Etheric Light padne ale i za hraní Iron Banneru, což znamená, že i když si nové DLC nekoupíte, budete moct dosáhnout zvýšeného level capu.

Změny se týkají také ekonomiky ve hře - u Speakera budete moct směnit všechny druhy Shardu a Energií za glimmery nebo Energie za Shardy, případně dva Shardy za jeden Mote of Light. Třeba za jeden Ascendant Shard tak můžete získat 250 glimmerů. Více informací vývojáři odhalí ve streamech, které budou probíhat každý týden. Další stream očekávejte 29. dubna, kde se bude více hovořit o zmiňovaném PvP režimu v Trials of Osiris.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama