Za cheat s autem v GTA vyletíte do povětří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za cheat s autem v GTA vyletíte do povětří

Za cheat s autem v GTA vyletíte do povětří

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2015 08:12 2
Reklama

Už v lednu jsme psali, že Trevorovo auto do GTA Online nesmí. Řeč je pochopitelně o speciálu Duke O'Death, který dostali jako dárek hráči, kteří si nejprve koupili Grand Theft Auto V na Xbox 360 nebo PlayStation 3 a později upgradovali na verzi pro současné konzole. Ani to ale ty nejvynalézavější fanoušky nedokáže odradit a hledají cestičky, jak toto omezení obejít.

Není se čemu divit, že tahle kára hráče pokouší. Pancéřovaný dvoudveřový muscle car Duke O'Death, který je inspirovaný vozem Dodge Charger (model 1968-1970), představuje ultimátní samohyb na čtyřech kolech. Jenže vývojáři měli dost dobrý důvod, proč jej nepustit do GTA Online. Stačí se podívat na to, jak si takový vůz počíná v singlu a potom bylo by docela nefér, pokud by k něčemu podobnému měla přístup jen omezená skupina hráčů.

Koumáci přesto využili skulinku ve hře a zjistili, jak do online části přetáhnout i vozy, které by měly být dostupné jen v kampani. V Rockstaru si ale chyby rychle všimli a zareagovali na ni s humorem sobě vlastním. Duke O'Death se tak nebožákovi sice na objednávku objeví v GTA Online, ale jakmile se pokusí usednout za jeho volant, auto exploduje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama