F1 2015 s novým enginem vyjde v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F1 2015 s novým enginem vyjde v červnu

F1 2015 s novým enginem vyjde v červnu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 3. 2015 15:27 6
Reklama

Existenci nového ročníku série F1 od vývojářů z Codemasters není nutné vysloveně potvrzovat, mít však oznámení pěkně černé na bílém se jistě hodí do krámu všem fanouškům virtuálního závodění. O to víc, vezmeme-li v potaz, že série poprvé vyjde vedle PC pouze na nových konzolích a při té příležitosti uvede zcela nový engine.

Vývojáři tak logicky vnímají F1 2015 jako začátek nové éry, kterou nebude reflektovat jen přepracovaná grafika, ale především fyzikální model. Skrze něj by chtěli lidé z Codies ještě více koketovat se světem simulátorů a nechat hráče zakusit mnohem intenzivnější a náročnější průběh jednotlivých závodů. Nikoho proto nepřekvapí, že byly kompletně přepracovány systémy vlastního řízení, opotřebení pneumatik, počasí, celkového nastavení vozu a spoustu dalšího. Hra by měla ve výsledku působit přirozeněji a oslovit tak hráče všech výkonnostních skupin.

Další změnou je úprava již zaběhnutého data vydání, kdy se místo v závěru aktuálně probíhající sezóny dočkáme už 12. června. Vývojáři v tuto chvíli pracují na přípravě modelů jednotlivých formulí, bedlivě sledují první závody a doufají, že v létě budou mít k dispozici hru, která fanoušky série potěší. Důkaz, že jim na novém enginu a změně celkového přístupu opravdu záleží, pak reflektují v příjemném bonusu, jímž bude kompletní sezóna 2014, dostupná vedle té letošní.

Do galerie jsme přidali i první sadu obrázků, na nichž vypadá F1 2015 rozhodně k světu, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama