Nabídne Halo 5 přerod hrdiny v padoucha?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabídne Halo 5 přerod hrdiny v padoucha?

Nabídne Halo 5 přerod hrdiny v padoucha?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 3. 2015 16:10 1
Reklama

Vývojáři z 343 Industries, potažmo lidé z Microsoftu, několik dní lákali na odhalení nových informací ohledně Halo 5 a po krátkém videu s kulkou mířící na Master Chiefa prolomili ledy. Ne ovšem způsobem, který byste čekali...

Do dnešních brzkých ranních hodin čekali fanoušci na krátký audiolog fiktivního válečného zpravodaje Benjamina Girauda, který se snaží dokonat naznačené dílo a vypadá to, že se z největšího hrdiny galaxie - Master Chiefa - stane v dalších dílech padouch. Jistě, nikde není napsáno, že v Halo 5 půjdeme Master Chiefovi po krku, ale minimálně snaha demytizovat jeho počínání a připravit mu skrze scénář perné chvilky spojené s nutností očistit své jméno by nás čekat mohla.

Usuzujeme tak ze slov zmiňovaného novináře, který byl sice v počátku ohromen Master Chiefovým počínáním, po zjištění dalších a dalších informací si už ale není jistý, zda se Master Chief skutečně snaží lidstvo zachránit, nebo zda se jedná o promyšlenou konspiraci.

První epizodu audiologu nazvaného Hunt the Truth si můžete poslechnout na nově supštěných stránkách s tím, že už za šest dní přibude nová. Je vám podobný způsob odhalování příběhového pozadí po chuti, anebo byste radši méně podobných experimentů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama