Spekulace mluví o kolekci Gears of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace mluví o kolekci Gears of War

Spekulace mluví o kolekci Gears of War

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 3. 2015 17:21 2
Reklama

Nezdá se to, ale herní veletrh E3 tu bude cobydup, proto se připravte na celou řadu spekulací, které se v následujících týdnech nabalí na neoficiální line-upy chystaných konferencí velkých firem. Jednou z nich je i možnost, že v Los Angeles uvidíme kolekci Gears of War pro Xbox One, zpracovanou podobně jako série Halo v The Master Cheif Collection.

Zpráva je o to zajímavější, že vodu nejprve rozčeřil sám Phil Spencer. V odpovědi jednomu z fanoušků napsal, že sice nemůže nic oznámit, ale máme prý zůstat trpěliví. Šikovně tím nic nepotvrdil, ani nevyvrátil.

O případné kolekci si nicméně šuškají i pověstní insideři, kteří se nebojí přidávat i konkrétní detaily. Během konference Microsoftu prý uvidíme hratelnou ukázku a nikoho asi nepřekvapuje, že poběží ve Full HD rozlišení při frekvenci 60 snímků za vteřinu. Skupina insiderů sdružující se na twitterovém účtu X-Rays přidává, že by kolekce mohla vyjít už letos.

Všechno výše napsané ale rozhodně berte s nadhledem, byť by se mohlo zdát podobné uvažování jako logické. Vývojáři ze studia Black Tusk pravděpodobně pracují na plnohodnotném pokračování a kolekce by jim mohla dopřát více času na jeho dokončení. Potvrzení ale tak jako tak nedostaneme dříve než za tři měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama