343 Industries lákají na remaster ODST
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 343 Industries lákají na remaster ODST

343 Industries lákají na remaster ODST

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 3. 2015 11:04 1
Reklama

Vleklé problémy s multiplayerem jinak velmi obsáhlé The Master Chief kolekce série Halo vedly vývojáře z 343 Industries k předvánočnímu slibu, že se hráči, kteří si pořídili kolekci mezi 11 až 19. Listopadem, dočkají přidání kampaně Halo 3: ODST a mapy Relic z Halo 2 zcela zdarma. Tato informace platí a po několika měsících předhazují vývojáři první hmatatelné materiály.

Tím prvním je screenshot z ODST, který – když nic jiného – naznačuje dobře odvedenou práci s atmosférickou oblohou a odlesky zapadajícího slunce. Podle dřívějších informací platí, že remasterované ODST poběží ve Full HD rozlišení s frekvencí 60 snímků za vteřinu.

Co se týče mapy Relic, vývojáři si ji vybrali díky její velikosti, podporující nejen týmy o různém počtu hráčů, ale také módy Slayer a Objective. Šéf vývojářů Dan Ayoub pak potvrdil, že mapa se už testuje a grafici dělají všechno možné, aby kvalitu zpracování posunuli na co nejvyšší možnou úroveň. Pro porovnání pak vypustili vývojáři porovnávací obrázek, který je ve všech směrech dostatečně výmluvný.

343 Industries lákají na remaster ODST
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama