Titanfall 2 vyjde na PC, PS4 a XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 vyjde na PC, PS4 a XOne

Titanfall 2 vyjde na PC, PS4 a XOne

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 3. 2015 19:21
Reklama

Všichni jsme to čekali, ale až dnes jsme odbrželi skutečné potvrzení, že pokračování loňské multiplayerovky Titanfall se opravdu objeví i na PlayStationu 4. Potvrdil to generální ředitel Respawnu Vince Zampella na dnešním udílení herních BAFTA cen.

Titanfall 2 je ve vývoji, nemá ještě pevně stanovené jméno (Co je špatné na Titanfall 2?) a hráči se v něm dočkají více příběhu a informací o pozadí konfliktu rebelů ve Frontieru s IMC.

Zda ale Titanfall 2 přijde s jiným přístupem k singleplayeru, to Zampella říct nechtěl. "Ani teď bych to neudělal jinak." vyjádřil se spoluzakladatel studia k multiplayerové podstatě prvního dílu. Jinak by však přistoupil k DLC, kde se chce inspirovat Evolvem. Tedy jen jednou částí - novými mapami zdarma, které by celou komunitu udrželi pospolu.

Ostatně Titanfall teď na Xboxech a i na PC dostal nálož všech DLC map zdarma, takže všichni hráči opět mohou hrát společně. "Myslím, že to je skvělý přístup. Myslím, že mít mapy v balíčcích rozděluje hráče a je to tak těžší i pro matchmaking," nechal se slyšet Zampella. "Nevím, jestli to znovu neuděláme, to nemůžu říct s jistototu, ale chceme s tím udělat něco jiného."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama