Nekonečná horda v SUPERHOT
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nekonečná horda v SUPERHOT

Nekonečná horda v SUPERHOT

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 3. 2015 07:45 1
Reklama

Připravovaná velká verze stylové logické střílečky SUPERHOT přijde s několika novinkami oproti verzi zdarma, která hru proslavila. Klasický nekonečný mód, ve kterém proti vám chodí stále větší a větší zástupy nepřátel připravuje půdu pro vaši vlastní nejlepší přestřelku všech dob.

Princip, že čas ve hře plyne jen tehdy, když se pohybujete, je ideální pro akční scény plné zpomalených záběrů a povedených headshotů. Ostatně to může potvrdit kdokoliv, kdo hrál originální SUPERHOT. Jedenáctiminutové video z nového módu je pak uspokojivé jen z části. Jasně, bez možnosti nabít zbraň je hráč nucen do blízkého konfliktu s nepřáteli, ale tenhle hráč to hraje strašně... nudně.

Loňská kampaň na Kickstarteru zajistila hře citelný grafický update, který se původního stylu nezbavil. SUPERHOT by si možná zasloužil i nový soundtrack, ale pořád je třeba brát na vědomí, že se jedná o alfa verzi, která byla nedávno zpřístupněná těm, kteří hru na Kickstarteru podpořili. Nezbývá než se těšit, až celý nový SUPERHOT v červnu vyjde pro Windows, Mac, Linux a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama