Dojmy hráčů z alfy Tom Clancy's The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dojmy hráčů z alfy Tom Clancy's The Division

Dojmy hráčů z alfy Tom Clancy's The Division

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 2. 2015 09:26 10
Reklama

Velký titul od Ubisoftu propojující MMO, 3rd person střílečku a RPG se chystá na vydání do konce tohoto roku a někteří vybraní hráči se už podílejí na udržování pořádku v zasněženém New Yorku v uzavřené alfě.

YouTube kanál Open World Games přišel s informacemi od údajných alfatesterů, které znějí značně nadšeně a optimisticky. Jejich pravdivost sice nejde v současnosti ověřit, ale i se skeptickým přístupem znějí docela zajímavě.

Alfa verze pokrývá území rozlohou přirovnatelné k městu Los Santos v GTA V. Nejedná se o kompletní mapu New York City, ale o ohraničenou oblast, ve které se mohou testeři pohybovat. V plné verzi by herní svět měl rozsahem konkurovat mapě z GTA V.

Dojmy hráčů z alfy Tom Clancy's The Division
i Zdroj: Hrej.cz

Ve městě se nacházají tzv. Dark Zones, obydlené oblasti, ve kterých stále přetrvává nebezpečná nákaza. Prochází se do nich přes dekontaminační stanice, čímž se dostanete do instance, ve které se může potkat od 50 až do 100 hráčů najednou. Zde bude docházet k PvP přestřelkám a nejistým aliancím mezi náhodnými skupinami, ale také k plnění úkolů a samozřejmě k průzkumu herního světa. Hráčům bude přidělen určitý wanted level, který je činí viditelnějšími pro ostatní hráče v závislosti na jejich agresivitě. Tedy čím více budete zabíjet jiné hráče, tím snáze se bude vaše pozice zobrazovat na radaru jiných hráčů, takže se stanete jejich snazší kořistí.

V Dark Zones můžete narazit na nové vybavení a další zajímavý loot, ale hrozí, že bude kontaminovaný infekcí a bude třeba jej nějakým způsobem očistit. Pokud ale nechcete nosit věci s bacily, můžete se pustit do craftingu nových věcí a customizace stávající výzbroje.

Crafting umožní si vyrobit unikátní předměty včetně oblečení. Ze součástek si lze vyrobit prvky zbraní nebo něco pěkného na sebe: čepice, rukavice, kalhoty, bundy. Ale nečekejte křiklavé barvy a ultra-módní střihy. The Division udrží styl tlumených barevných tónů a realistických kusů oblečení odpovídající situaci v New Yorku. Vysoká kombinovatelnost různých prvků oblečení by měla zajistit unikátní vzhled každého hráče. The Division také obsahuje systém customizace zbraní podobný tomu ze Ghost Recon Future Soldier, takže si budeme moci svoji pušku opatřit spoustou různých prvků, které budou ovlivňovat její statistiky.

Dojmy hráčů z alfy Tom Clancy's The Division
i Zdroj: Hrej.cz

Další informace se týkají zničitelnosti světa. Různé zídky půjdou správnou municí odpálit a nepřátelé se tak nebudou mít kam schovat. Umělá inteligence je údajně agresivní a nebezpečné živly tak v ulicích pouze nepostávají a nečekají na kulku do hlavy. Pokud nás uvidí, můžeme si být jistí, že dojde ke konfliktu. Nepřátelé využívají úkrytů, útočí na vás ze zálohy a chovají se zkrátka inteligentně.

Podívejte se na celé patnáctiminutové video od Open World Games pro více detailů. Tom Clancy's The Division by mělo stihnout vydání do konce tohoto roku a vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama