Nové informace o příběhu v BF: Hardline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o příběhu v BF: Hardline

Nové informace o příběhu v BF: Hardline

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 2. 2015 10:57 1
Reklama

Myslím, že se všichni shodneme, že kvůli singleplayeru se Battlefieldy tradičně nehrajou. Visceral Games ale mají ambice svůj Hardline stylizovat do podoby kriminálního seriálu a výtvarný ředitel hry Ian Milham včera na Twitteru přiblížil, kterak toho chtějí dosáhnout.

Singleplayerový příběh v Battlefield Hardline se bude skládat z deseti epizod, některé budou kratší než hodinu, ale některé budou i delší. Budou vyprávět jeden lineární příběh z pohledu hlavního hrdiny, čerstvého detektiva Nicka Mendozy. V jeho kůži se podíváme na zuřící drogovou válku jak ze strany policie, tak i z opačné strany. Nick se totiž při vyšetřování propojených případů postupně více a více zaplete s místní mafií.

Příběh byl inspirovaný filmy jako Jackie Brown, Nelítostný souboj (Heat) nebo seriálem Miami Vice. Ve hře dostaneme mnohokrát možnost učinit různá rozhodnutí, ale ne vždy budou záviset na naší morálce a stejně tak bychom neměli očekávat příliš mnoho QTE.

Odemknuté zbraně ze singlu se do multiplayeru nepřenesou, ale nějaký bonus hráči singlu v MP budou mít. Podrobnosti Milham zde nesdělil, ale prozradil, že bychom při hraní příběhu měli narazit na odkazy na předchozí Battlefieldy a dokonce i na Isaaca Clarka z dřívější hry Visceralů, Dead Space.

Battlefield: Hardline vychází v Evropě 20. března na PC, oba PlayStationy a oba Xboxy. Nicméně hráči s předplacenou službou EA Access na Xbox One ale budou mít do hry přístup už od 12. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama