Známe datum premiéry filmu Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum premiéry filmu Assassin's Creed

Známe datum premiéry filmu Assassin's Creed

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 2. 2015 08:36 3
Reklama

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot odhalil, že film podle herní série Assassin's Creed, do nějž fanoušci vkládají velké naděje, se dostal do produkce. Do kin přijde příští rok.

"Je nám potěšením oznámit, že (film) dostal od společnosti New Regency zelenou a jeho produkce už odstartovala," řekl Guillemot. "Je to velmi důležitý milník pro tento projekt a celý náš tým okolo Assassin's Creedu," doplnil.

Divize Ubisoft Motion Pictures oznámila partnerství s proslulou filmovou produkční společností New Regency a distributorem 20th Century Fox v říjnu 2012. Dnes Guillemot konečně prozradil datum, kdy se film objeví na stříbrných plátnech.

Nakonec bude muset zabojovat ve vysoce konkurenčním vánočním období, protože premiéra je stanovena na 21. prosince 2016. Do českých kin pak přijde jen o den později. CinemArt jej uvede 22. prosince. Hlavní role by se měl ujmout Michael Fassbender (Hanebný pancharti, X-Men, Prometheus) a na křeslo režiséra prý usedne nepříliš známý Justin Kurzel (Snowtown, The Turning).

Fassbender už loni prohlásil, že snímek by měl být sérii věrný, ale současně prý chtějí filmaři "přinést nové prvky a vlastní vizi věci, které už ve hře existují". Assassin's Creed má být jen jedním z celkem šesti filmů, na nichž Ubisoft pracuje. Vedle něj chtějí vytěžit značky Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell a Ghost Recon s tím, že u všech si herní gigant chce ponechat kreativní kontrolu nad celým projektem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama