Chystá Bethesda odhalení Falloutu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá Bethesda odhalení Falloutu?

Chystá Bethesda odhalení Falloutu?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 2. 2015 15:30 18
Reklama

V době, kdy si všechny herní firmy rády a s gustem utahují opasky není úplně pravidlem, že by se poprvé ve své historii vrhly do dělání velké tiskovky v rámci E3. Bethesda to ale letos myslí nejen upřímně, ale také myslí ve velkém. Jinak by si přece nerezervovala na 14. června flek v Hollywoodu, aby tam mohli její hlavouni povídat o chystaných hrách. A pokud jste poslední dva roky nestrávili pod kamenem na Marsu, tak asi tušíte, o čem že se bude mluvit.

Hlavním tématem by pochopitelně mělo být odhalení dalšího dílu série Fallout, o němž se hodně mluvilo loni kolem E3, poté se čekalo, že se představí na Gamescomu a nakonec jsme drželi palce u prosincových The Game Awards. To, že si Bethesda pro svá herní odhalení chce koncentrovat do tiskové konference znamená, že to bude velké.

Kromě Falloutu by se mohl (a měl) představit čtvrtý Doom, možná i druhé Rage a pokud do té doby nestihne vyjít konzolový port onlinovky The Elder Scrolls Online, tak můžete vsadit boty, že tam bude taky. Každopádně čtvrtý (pátý?) Fallout je téměř tutovka a pokud ho Bethesda neoznámí letos, konkrétně 14. června, pak ho neoznámí nikdy. Celou tiskovku budete moci sledovat na Bethesdím kanálu na Twitchi. Pokud se nestane něco neočekávaného, tak vám ho ale přineseme také na Hrej s naším českým komentářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama