Blíží se další update pro Halo: TMCC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se další update pro Halo: TMCC

Blíží se další update pro Halo: TMCC

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 2. 2015 11:48
Reklama

Chystaný title update, neboli nová nálož obsahu pro Halo: The Master Chief Collection nakonec nebude prověřena v otevřené beta fázi. Potvrdilo to studio 343 Industries s odůvodněním, že betatest nových prvků by významně prodloužil dostupnost obsahu pro všechny ostatní hráče.

"Po zevrubném zhodnocení jsme usoudili, že finální část testování provedeme interně přímo v našem studiu. S veřejným testem by byly spojené různé série menších updatů, aby bylo zaručeno, že všichni mohou hrát se všemi a zároveň betatesteři pouze proti sobě, což by neúměrně prodlužovalo produkční čas a odvádělo naši pozornost od věcí, kterým se díky internímu betatestu můžeme věnovat naplno. Řeč je hlavně o nových módech pro multiplayer a pochopitelně zlepšování konektivity mezi hráči formou matchmakingu," píše se na stránkách Halo Waypoint.

Jeden "title update" Halo: TMCC již dostala a jednalo se o nové módy, které byly provázané s novým setem padesáti achievementů. Není tedy třeba bít na poplach, že se tyto průtahy týkají ohlášeného vydání přídavku v podobě Halo 3: ODST v remasterované verzi, která má pro všechny majitele kolekce připlout zcela zdarma formou povinného updatu.

Tou nejzajímavější zprávou, která je určena hlavně těm, kteří nemají čas permanentně sledovat dění kolem TMCC, je ještě zmínka o playlistu, který se zaměřuje na plnění úkolů namísto střílení ostatních Spartanů a Covenantů. Ten sice nebude součásti výše zmíněného updatu, ale prý se na něm dodělávají "poslední drobnosti" a jeho vydání je toužebně očekáváno všemi, kteří již mají za sebou všechny čtyři kampaně na legendární obtížnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama