Únorová nabídka Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únorová nabídka Games with Gold

Únorová nabídka Games with Gold

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 1. 2015 20:12
Reklama

Pokud bylo lidem z Microsoftu spíláno v minulém roce za nepříliš atraktivní nabídku her v programu Games with Gold, ke kterým dostane přístup zdarma každý zlatý člen sítě XBL, start nového roku je velmi uspokojivý. Únorová nabídka totiž přinese povedenou stealth akci Sniper Elite V2 (recenze), emocionální vyprávění příběhu v Brothers: A Tale of Two Sons (recenze) a multiplayerovou akční plošinovku It Draws a Red Box alias #IDARB.

Poslední zmiňovaný titul je určen pro konzole Xbox One, a i když svojí stylizací nahrává na smeč všem, kdo tvrdí cosi o zbytečnosti nové generace konzolí, jde o velmi zábavnou a návykovou záležiost, umocněnou právě multiplayerem. Hra bude dostupná celý měsíc a vězte, že se stále prodává za cenu necelých 400 Kč.

Brothers a Sniper Elite pak budou v nabídce pro Xbox 360 a v tomto pořadí se 15. února vystřídají tak, jak už jsou hráči na Xboxech zvyklí. I tady stojí za zmínku cena (v přepočtu) necelých 400, resp 700 Kč, což může být i jedním z rozhodujících faktorů, proč si hry stáhnout. Nemluvě o tom, že ani v jednom případě nemůžete šlápnout vedle. A pokud ano, nezapomeňte - darovanému koňovi...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama