Nechutná monstra z Revelations 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nechutná monstra z Revelations 2

Nechutná monstra z Revelations 2

Ondřej Švára

Ondřej Švára

7. 1. 2015 12:34 2
Reklama

I kdyby Resident Evil: Revelations 2 nepřineslo kýženou hororovou atmosféru, bát se v této chystané akci asi budete. Vaše pocity totiž budou drceny odporem a znechucením. Autoři z Capcomu zveřejnili sadu screenshotů, v nichž představují monstra, na něž se opravdu nesnadno dívá. 

Výtvarníci si vyhráli. Naprostá většina protivníků je brutálním způsobem znetvořena. Nádorovité homole, zdeformované tváře, chybějící nebo naopak přebytečné části těla, to jsou prvky, které z každého souboje vytvoří psychologické peklo. 

Určité druhy, nebo rovnou konkrétní modely, příšer si autoři pojmenovali. Například Revenanta poznáte podle toho, že je poskládán z několika dohromady sešitých těl. Othrus jsou zase mrštní živočichové přenášející blíže nespecifikovaný vir. Dalším představeným monstrem je Sploder. Jeho nádory mohou v kontaktu s vámi explodovat. 

Resident Evil Revelations 2 vyjde na Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 a PC nejprve digitálně a epizodicky. Bude rozděleno na čtyři části, vždy s týdenní pauzou mezi jednotlivými releasy. Později, 13. března, vyjde hra kompletní na fyzickém nosiči včetně bonusů. 

První epizoda Resident Evil Revelations 2 vychází 17. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama