Forza Horizon 2 se bouře nebojí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon 2 se bouře nebojí

Forza Horizon 2 se bouře nebojí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 12. 2014 07:58 1
Reklama

První DLC pro velice povedené závody na Xbox One vychází už dnes a přenáší hráče z prosluněného středozemního pobřeží na ostrov Isola della Tempesta (nejspíše inspirovaný Sicílii), který zažívá divoké bouře a mírnou sopečnou aktivitu. Forza tak zřejmě pomrkává na Driveclub, jehož dlouhoslibované počasí dorazilo od hry formou updatu až nedávno.

Playground Games v rozšíření se chtěli odklonit od pohodové atmosféry na pevnině a ostrov tak nabídne nejen rozbouřené nebe a závody ve tmě, ale i klidnější oblasti pokryté sopečným popelem. Storm Island také přichází s novým herním módem Rampage, který přináší extrémní offroad závody.

V novém traileru vývojáři představují nové "extrémní počasí" a terénní podmínky, které se postarají o pořádně zabahněné závody. Aby se hráči v blátě cítili jako doma, Forza Horzion 2 přináší nová offroad auta a setkáme se tak například s 1985 MG Metro 6R4, 1992 Mitsubishi Galant VR4 nebo tváří rozšíření 2013 Mini Countryman Dakar.

DLC Storm Island do hry přidá 80 eventů, nový Bucket List, nový barn find, nový car meet, nový Gauntlet event a vychází behěm dneška za zhruba 400 Kč, nebo o polovinu méně pro vlastníky Forza Horizon 2 VIP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama