Devil May Cry vyjde na PS4 a XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devil May Cry vyjde na PS4 a XOne

Devil May Cry vyjde na PS4 a XOne

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 12. 2014 18:37 5
Reklama

Hned dvojice her ze série Devil May Cry, tedy dosud poslední DmC a předchozí čtvrtý díl, se v příštím roce objeví na nových konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Informace pochází od zástupců Capcomu, kteří dnes rozhodně nešetřili detaily.

Abychom učinili formalitám za dost, hry ponesou název DmC Devil May Cry: Definitive Edition a Devil May Cry 4 Special Edition s tím, že se jich dočkáme 17. března, resp. v létě příštího roku. A vzhledem k tomu, že oznámení remaku čtvrtého dílu je jen pěkným bonusem, budou se následující informace týkat výhradně DmC.

Bez ohledu na to, jestli trend next-gen předělávek schvalujete, či nikoliv, ultimátní edice DmC přinese spoustu vylepšení a nového obsahu. V první řadě je přímo od vývojářů potvrzeno Full HD rozlišení s 60 fps, což je vzhledem k frenetické povaze hry rozhodně na místě. Dále se můžete těšit na vylepšenou hratelnost, na které lidé z Ninja Theory pracovali i v souladu se zpětnou vazbou od hráčů. Výsledkem by mělo být chytřejší chování nepřátel, vybalancované prvky souboje a také nastavení jako je manuální zaměřování nepřátel.

Standardnem je také zahrnutí všech dosud vydaných DLC, obsahující kostými, skiny zbraní, bonusy pro tehdejší předplatitele a také kampaň Vergil's Downfall, ve které si zahrajete za drsňáckého bráchu hlavního hrdiny Danta.

Co se Vergila týče, nově se dočká i svého Bloody Palace, tedy variace na režim hordy, v němž se bude muset probít šedesáti vlnami hnusáků. Abyste to ale neměli tak těžké, budete si moci u obou bratrů vypnout časové omezení, což v původní hře neslo.

Z dalších věcí už jen namátkově - o 20 procent zrychlená hra alias Turbo mód, hardcore mód s možností vypínat jej po jednotlivých misích, obtížnost vtipně nazvaná Bohové Musí Zemřít (!), Must Style mód, udělující zranění jen v případě, dosáhnete-li hodnocení S - Style, nové kostýmy, upravené trofeje a achievementy a samozřejmě hodiny a hodiny kvalitní zábavy.

Teď už jen počkat, až vývojářům dojdou použitelné hry pro remaky a třeba... Třeba se i dočkáme nových pokračování. A abychom nezapomněli, tady je trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama