Spencer: 2015 bude pro Xbox fajn rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer: 2015 bude pro Xbox fajn rok

Spencer: 2015 bude pro Xbox fajn rok

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 12. 2014 16:34 6
Reklama

Šéf divize Xbox, Phil Spencer, rozhodně neměl během víkendu hlavu v písku a naopak pečlivě sledoval svoji konkurenci. Na kousavý Tweet od jednoho z příznivců konzole Xbox One odpověděl, že PlayStation Experience byla povedená akce a pro Sony dobrý způsob, jak oslavit 20leté narozeniny, ale že i pro značku Xbox bude rok 2015 plný zábavy.

Phil Spencer dále poukázal na to, že během akce Sony neviděl data vydání u všech titulů, které byly prezentovány, ale že zná plány Microsoftu a je si lineupem pro následující rok jistý. Mezi exkluzivitami pro Xbox by se měly objevit hry jako Halo 5 nebo (časově exkluzivní) pokračování restartované série Tomb Rider, které budou soupeřit se značkami jako Uncharted či Bloodborne. Kdo z nich vzejde jako vítěz, teprve uvidíme.

Poslední zajímavou informací, která vzešla z twitterové komunikace, je případné budoucí uspořádání podobné prezentační akce i ze strany Microsoftu. Phil Spencer vzpomenul Xbox Show, která běžela v USA, Kanadě i Evropě od roku 2001 do roku 2010, jako taková už ale skončila. "Mít samostatnou akci by možná bylo lepší, ale podstatné jsou pro nás prezentace na E3 a Gamescomu," uzavřel Spencer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama