Kodžima představí Metal Gear Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima představí Metal Gear Online

Kodžima představí Metal Gear Online

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 11. 2014 19:21 4
Reklama

Hideo Kodžima má svoji sérii Metal Gear tuze rád a dokazuje nám to nejedním návratem po opětovných slibech, že ten či onen díl je přeci jen již tím posledním. Ale co naplat, předkrm v podobě Ground Zeroes je za námi a hráčská obec se tak může směle těšit na Metal Gear Solid V: Phantom Pain.

Tento díl však vedle obsáhlé kampaně pro jednoho hráče poprvé v sérii obsahující otevřený svět (jednotlivé mise však slibují lineární vyprávění) nabídne také možnost vyblbnout hráče vyhledávající multiplayerová klání. Ta budou probíhat v rámci části hry nazvané Metal Gear Online. Nebude to však prvním vstupem multiplayeru do této série, síťovou složku obsahoval již předešlý díl vydaný exkluzivně pro PlayStation 3. 

Zatím toho však o nové podobě multiplayeru víme velmi málo, to by se ovšem mělo záhy změnit. Příští týden se totiž podle všeho dočkáme v rámci vyhlášení her roku Game Awards 2014 v americkém Las Vegas oficiální premiéry nového Metal Gear Online. A jak naznačuje producent této akce Geoff Keighley na svém Twitteru, tak nám MGO nepředstaví nikdo jiný, než samotný Hideo Kodžima.

Co byste si rádi pod Metal Gear Online představovali vy? Viděli byste rádi něco ve stylu například Grand Theft Auto Online, nebo byste raději viděli sérii Metal Gear Solid jako čistě singleplayerové dobrodružství?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama