Recenze The Crew přijdou až po vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Recenze The Crew přijdou až po vydání

Recenze The Crew přijdou až po vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2014 09:54 7
Reklama

Kritika, jež se na Ubisoft snesla po nepovedeném launchiAssassin’s Creed Unity a především umně nasazených embargách recenzí zřejmě nepadla na úrodnou půdu a se startem The Crew se rovněž nedočkáme včas vydaných recenzí hry – francouzský vydavatel totiž nastavuje embargo recenzí hry tak, aby následovalo až po samotném vydání hry.

Ubisoft nabádá k ostražitosti ohledně recenzí vydaných v den launche hry – takové údajně nebudou postavené na realitě a mohou být postavené na preview kopiích hry.

Recenzenti se do hry dostanou až se samotnými hráči a Ubisoft to zdůvodňuje na jednu stranu vcelku rozumně – The Crew je MMO titulem a ten jako takový potřebuje pro ideální vyvážení a zábavu hrající hráče. Proto do hry pustí kritiky až po startu samotné hry a poté, co se do ní 2. prosince navalí tisíce a tisíce benzínu chtivých hráčů.

Nelze se však ubránit po posledních zkušenostech dojmu, že si tím Ubisoft přeci jen možná i tak trochu kryje záda. Launch Unity byl hodně problematický, PS3 verze Far Cry 4 nešla mnohdy dohrát a i PC verze rovněž ještě nabízí nejednu bolístku. Nesmíme rovněž opomenout fakt, že jiné MMO hry neměly s recenzemi před launchem hry problémy. Z poslední doby jmenujme například Destiny.

Uvidíme, co se z tohoto launche nakonec vyklube – Ubisoft nicméně nabádá k ostražitosti ohledně recenzí vydaných v den launche hry – takové údajně nebudou postavené na realitě a mohou být postavené na osekaných preview kopiích hry.

Co si o takovémto postupu myslíte vy? Myslíte, že Ubisoft jedná správně, když embarga recenzí posouvá tak, aby v době recenzování jejich titul hrálo co možná největší množství lidí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama