Slavní herci v Quantum Break
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slavní herci v Quantum Break

Slavní herci v Quantum Break

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 11. 2014 12:41 2
Reklama

Prolínání filmového a herního průmyslu začíná být čím dál tím častější a v případě Quantum Break od studia Remedy se tento trend projevuje v plné míře. Hru doprovodí seriál, který bude rozdělovat jednotlivé kapitoly a nechá vás nahlédnout do dění protistrany, není se proto čemu divit, že produkce shání slavné herce, mezi kterými nebudou chybět Dominic Monaghan a Shawn Ashmore.

Prvního ze jmenovaných jste mohli vidět v seriálu Ztraceni, resp. ve filmové trilogii Pán prstenů coby hobita Smíška; druhý vzešel do povědomí skrze svoji roli ve filmovém zpracování komiksu X-Men. Vývojáři to oznámili prostřednictvím svého twitteru a přidali i fotku, kde jsou oba herci v obleku pro snímání pohybu. Je tedy zřejmé, že se objeví jak v digitální podobě uvnitř hry, tak pravděpodobně i ve zmiňovaném seriálu.

Ten bude hráčům odemykán postupně po dokončení určité pasáže hry a má sloužit jako prostředek pro doslova ultimátní herní zážitek, jak si jej v hlavě představuje kreativní mozek a šéf studia Sam Lake. Quantum Break vyjde exkluzivně pro Xbox One v první polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama