Řítí se na nás další Need for Speed?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Řítí se na nás další Need for Speed?

Řítí se na nás další Need for Speed?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 11. 2014 15:32 6
Reklama

Vypadá to, že bychom se v rámci nadcházejícího udílení cen VGX (každoroční udílení cen za nejlepší hry uplynulého roku) mohli dočkat zajímavého odhalení takového, jež má potenciál potěšit řadu fanoušků závodních titulů.

Na Redditu se totiž objevila nepotvrzená zpráva od zhrzeného a čerstvě také bývalého zaměstnance studia Ghost Games, kteří od roku 2013 spolupracují na sérii Need for Speed. Dle něj (nebo ní, to nevíme) se můžeme těšit na 5. prosince, kdy výstava VGX proběhne. Tehdy se údajně můžeme těšit na odhalení nového dílu série Need for Speed.

Ten by měl být rebootem dílů zpracovávajících pouliční závodění v nočních ulicích velkoměst, měl by se jmenovat Underground: Need for Speed a obsahovat by měl mimo jiné i některé prvky ze série Burnout – například sundávání protivníků z tratě. Vývoj je však ještě stále v počátečním stádiu. Celý příspěvek zmiňující například i technické aspekty verzí pro nové konzole si můžete přečíst zde. Připomínáme však, že je zpráva zatím pouhou spekulací.

Co byste na další díl a jmenovitě na údajný návrat k dílům nesoucím podtitul Underground řekli vy? Líbí se vám taková idea, nebo byste raději klasické honičky s policisty bez všeho toho tuningu a pouličního závodění?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama