Activision brojí proti videím s bugy CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision brojí proti videím s bugy CoD

Activision brojí proti videím s bugy CoD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 11. 2014 13:24 4
Reklama

Activision jdou na propagaci kvality svých her od lesa a zatímco jiní kryjí nedokonalosti svých titulů za umně posunutá embarga recenzí her až po samotném vydání v obchodech, tak Activision hbitě objevené chyby hry prý zkouší ututlat.

Tedy tak trochu – na síti se totiž objevily ohlasy, které si stěžují na to, že vydavatel Call of Duty: Advanced Warfare stahuje videa ze hry ukazující v praxi různé chyby hry. Vydavatel se ovšem v tiskovém prohlášení zaslaném serveru Kotaku brání tím, že stahuje pouze ta videa, která ukazují či nabádají k podvodům a využívají například hacky. Činí tak označováním videí jako závadných na základě podezření z porušení autorských práv, což je ve finále možná horší, než samotná idea stahování videí z oběhu.

Na druhé straně se totiž ozývá například Machinima, jež tvrdí, že Activision podobné páky skutečně využívá a poškozuje tím samotné tvůrce videí – tři taková označení totiž znamenají jediné – konec YouTube pro daného uploadera a nenávratná ztráta třeba i roky budovaného publika. Nicméně, ať už je motivace Activisonu jakákoli, tak je takovéto označování videí nám vyznívá jako krok přeci jen trochu přehnaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama