Trials Fusion obdrží multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trials Fusion obdrží multiplayer

Trials Fusion obdrží multiplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2014 14:47 1
Reklama

Brzy do futuristického a velmi úspěšného závodního titulu Trials Fusion dodají autoři ze studia Red Lynx plnohodnotný multiplayer. Vedle toho se budou moci hráči sdružovat ve velkých týmech a soupeřit s klany konkurenční.

Každý takový tým ponese své vlastní jméno, vlastní emblém a chybět nesmí ani nástěnka určená pro komunikaci v týmu. Tato novinka přijde v rámci příští aktualizace přinášející online složku hry, jež nově nabídne možnost zahrát si až v osmi lidech (či pouze ve čtyřech v případě Xbox 360 verze). Multiplayer nabídne také soukromě pořádané hry, ve kterých si pak hráči budu moci například nastavit gravitaci, rychlost motorek, nebo třeba také invertované ovládání. Doposud šlo v rámci online režimu závodit tak akorát s duchy protivníků. Multiplayerový update bude zdarma dostupný všem majitelům hry již začátkem příštího roku.

Zkrátka a dobře, pokud Trials Fusion máte a těší se u vás oblibě, tak je nač se těšit. Pokud byste však nevěděli, oč jde, a o koupi uvažovali, nenechte si ujít naši recenzi, či níže přiložené Hrajte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama