Hráči mají problémy s GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči mají problémy s GTA Online

Hráči mají problémy s GTA Online

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 11. 2014 13:19 10
Reklama

Co by to bylo za start očekávaného titulu, kdyby se neobešel bez porodních bolestí a jiných komplikací spojených se startem a s náporem statisíců či rovnou milionů nedočkavých fanoušků.  Řeč je nyní o next-gen verzi Grand Theft Auto V, která se tak přidává k například v poslední době problematickému Driveclubu.

Problémy však nejsou tak zásadní jako u titulů jiných a zatím hlásí potíže pouze ti hráči, kteří se pokouší svůj uložený postup v GTA Online přenést z konzolí předešlé generace na ty nové. Navíc, problémy se týkají pouze těch hráčů, kteří online složku hry nehráli od roku 2013. Rockstar však již naštěstí dává vědět, že o problémech ví a řeší je. Nezbývá tedy doufat, že se vyřešení dočkáme v brzké době, byť je nám nad slunce jasné, že se trable týkají malého procenta hráčů. A aby toho nebylo málo, tak takoví hráči mají problém dostat se zpět do multiplayeru i v originálních Xbox 360 či PS3 edicích hry.

Jak jste na tom s GTA V vy? Už jste se vrhli do zremasterovaného světa pátého dílu této slavné sandboxové série a už si užíváte premiéry first person pohledu? Pokud ano, potýkáte se s nějakými obtížemi, nebo vám naopak vše funguje hladce a dle očekávání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama