Kolekce Halo přinese 450 achievementů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Halo přinese 450 achievementů

Kolekce Halo přinese 450 achievementů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2014 15:36 1
Reklama

Až se příští týden s jistě obrovskou spoustou dalších hráčů vrhnete do akce v očekávané kolekci Halo: The Master Chief Collection, tak na vás čeká skutečně velká spousta odměn v podobě achievementů a spolu s nimi i nemalá porce bodů gamerscore, které pro svého avatara budete moci získat.

343 Industries moc dobře ví, jak ve hráčích probudit zdravou soutěživost a připravili si pro hráče této kolekce rovnou na 450 achievementů a gamerscore v celkové hodnotě 4500 bodů. 400 achievementů bude k dispozici ihned na disku, dalších 50 přinese obří 20GB veliký day-one patch, který odemyká multiplayer hry. Achievementy získané v rámci této aktualizace se rozmělní do všech dílů kolekce, a to jak v singleplayeru, tak i v síťové složce hry. Jistě příliš závěrem neprozradíme, že jedním z těch nejzajímavějších multiplayerových achievementů je trefně nazvaný „Bite the hand“, který se odemkne v momentě, kdy porazíte někoho přímo ze 343 Industries anebo někoho, kdo již tento achievement v minulosti získal.

Tak co na to říkáte, užuž se nemůžete dočkat, až 11. listopadu budete moci naskočit na parádní multiplayer druhého dílu Halo, nebo až se prémiově na Xbox One podíváte, jak celá tato sága v rámci prvního dílu začala?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama