Stahujte demo The Evil Within
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demo The Evil Within

Stahujte demo The Evil Within

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2014 08:35 3
Reklama

U nás sice připadají Dušičky až na druhý listopad, už poslední říjen však patří všem mrtvým na západ od nás. Řeč je samozřejmě o Halloweenu a vedle včera nastartovaných slev se na Steamu můžeme těšit ještě z něčeho jiného, tentokráte z dílen Bethesdy. Tu jsme již dnes citovali v rámci nelichotivé zprávy ohledně zrušení pokračování FPS Prey.

Podpořit prodeje hry se Bethesda rovněž pokouší padesátiprocentní slevou na season pass.

Zažít atmosféru strachu a okusit vlastní smrt na tisíc a jeden způsob můžete nově v demoverzi The Evil Within. Tento týden je to tak již druhá milá zpráva týkající se ochutnávky velkého titulu. Tím prvním byla na tahy omezená demoverzeCivilization: Beyond Earth. V demoverzi The Evil Within můžete okusit štěstí, vůli přežít i strach v prvních třech kapitolách hry s tím, že svůj odehraný postup si pak budete moci přenést do plné verze hry. Podmínkou je pak samozřejmě zakoupení hry právě na PC. Jinde, alespoň zatím, demoverze dostupná bohužel není.

Podpořit prodeje hry se Bethesda rovněž pokouší padesátiprocentní slevou na season pass a nabídkou volné kopie perfektního hororu Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth při zakoupení plné verze The Evil Within přes Steam.

Tak co na takovou nabídku říkáte? Vyzkoušíte si The Evil Within a nakročíte do atmosféry strachu, nebo se raději budete zuby nehty držet světla a hrát tituly poněkud méně ponuré?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama