Trailer na dokument o remaku Halo 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na dokument o remaku Halo 2

Trailer na dokument o remaku Halo 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 10. 2014 13:15
Reklama

Otázkami přístupu k hotové videoherní legendě, jak uctít původní materiál a přitom jej co možná nejšetrněji přiblížit dnešnímu publiku se bude zabývat zákulisní dokument o tvorbě Anniversary edice druhého Halo. Ta spatří světlo světa v rámci plánované Halo: The Master Chief Collection.

Z množství materiálu ohledně reedice právě druhého dílu série Halo by se dalo snad i usuzovat, že autoři nepřímo přiznávají, že je to právě Halo 2, které považují za dosavadní vrchol série. Pokud však podobným způsobem skutečně smýšlí, tak nelze než doufat, že 343 Industries mají s Halo 5 skutečně velké plány a chystají si na nás něco výjimečného.

O dokumentu o tvorbě Anniversary edice Halo 2 jsme vás již informovali, nyní však máme v rukách ukázku další s tím, že se konečně také dozvídáme datum vydání tohoto dokumentu. To je stanoveno na Haloween, tedy na pátek, 31. října. Mrkněte na trailer a těšte se spolu s námi nejen na dokument samotný, ale především na 11. listopad, kdy kolekce vychází a spolu s ní samozřejmě i desetiletá výroční edice Halo 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama