Codies odhalují nový závodní titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codies odhalují nový závodní titul

Codies odhalují nový závodní titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 10:32 4
Reklama

Tak trochu nečekaně na nás působí následující oznámení z dílen ostřílených tvůrců závodních her všeho druhu. Tedy téměř všeho – Codemasters mají na triku skutečně ledacos, něco s nádechem infantilnosti, čisté arkády a přídechem párty hry jim v portfoliu již velmi dlouho chybělo. Zřejmě však již ne na dlouho.

Codies představují Toybox Turbos a pamětníci z vašich řad si jistě ihned vzpomenou na slavné Micro Machines, které pocházejí rovněž z dílen Codemasters. Britští vývojáři hru odhalují trailerem představujícím závodní hru mrňavých vozů viděnou shora a odehrávající se v kulisách našeho každodenního života. Slibují nám osmnáctku tratí, závody v bagrech a dalších čtyřiatřiceti vozidlech, klasické power upy i ještě klasičtější záškodničení mířené na protivníky. Co se multiplayeru týče, tak Toybox Turbos slibují přinést i lokální klání až čtyřech hráčů.

Toybox Turbos zamíří za budgetovou cenu patnácti euro na Steam a za podobnou a zatím nepřiblíženou cenu i do digitální distribuce pro Xbox 360 a PlayStation 3. Tím Codies stále ještě potvrzují lehkou ignoraci konzolí nových. Tu však autoři slibují konečně zlomit začátkem příštího roku a příchodem F1 2015. Vy už ale mrkněte na trailer a sdílejte s námi váš názor na tento pro Codies jistě krajně netradiční titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama