Shadow of Mordor dostává DLC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Mordor dostává DLC zdarma

Shadow of Mordor dostává DLC zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 13:47 2
Reklama

Vydavatel Warner Bros. oznamuje, že Middle-earth: Shadow of Mordor již k dnešnímu datu dostává DLC. V tom se hráči budou moci vtělit do jednoho ze Sauronových poručníků jménem Black Hand a rozsévat tak zkázu i jménem jiného hrdiny.

DLC nese název Power of Shadow a nepřináší nic jiného, než pouze jinou hratelnou postavu s vlastní trojicí run přinášející nové schopnosti. První, skrývající se pod jménem One with Nature, přináší odolnost vůči jedu. Další, Ascendant, přináší dvojnásobně dlouhé zpomalení času při útocích na vzdálené cíle a konečně poslední, Elven Grace, přináší zvýšenou odolnost mající podobu zmírnění útoků nepřátel na polovinu.

Nejlepší zprávou týkající se tohoto DLC je jeho cena – DLC přichází ke všem majitelům hry zdarma. Zatím je však dostupné pouze pro hráče hrající na Xbox One. Všichni ti, kteří do Mordoru vstupují na PlayStationu 4 či na PC se DLC také dočkají, nebude to však hned. Bližší datum však vydavatel ještě neoznámil.  Avšak co se data vydání týče, tak připomínáme, že Xbox 360 a PS3 verze vyjdou až 21.listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama