PC verze Dark Souls se zbavuje GFWL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Dark Souls se zbavuje GFWL

PC verze Dark Souls se zbavuje GFWL

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 08:33 1
Reklama

Původní Dark Souls s podtitulem Prepare to Die Edition byly určené pro PC, tam však přišly s koulí na noze, která příliš mnoho hráčů nenadchla – řeč je o dnes již úspěšně zazděné službě Games for Windows Live.

Pokud jste již měli někdy co dočinění s GFWL, tak jistě víte, že přenést uložené pozice her je úkol přinejmenším nesnadný a vyžaduje relativně hodně umu a hned několikero kroků. Avšak minimálně u Dark Souls již tuto prekérní situaci brzy nebudeme muset řešit – Steam v listopadu nabídne měsíční okénko, kdy si všichni hráči budou moci přenést své achievementy a především právě uložené pozice z GFWL na Steam. Vedle toho samozřejmě půjde přenést také samotné licenční klíče hry samotné z GFWL na Steam.

Více detailů nám Bandai Namco slibuje přinést v následujících dnech či týdnech (do listopadu přeci jen již mnoho času nezbývá) a podotýkáme rovněž, že oficiální zpráva se nijak nezmiňuje o tom, zda GFWL ze hry zmizí zcela. Ve finále však na něčem takovém až tak příliš nesejde – důležitý je bez debat především fakt, že autoři From Software dokázali dostát svému dřívějšímu slibu a PC verze Dark Souls bude plně funkční i po pádu Games for Windows Live. A to je jistě přístup hodný následování i jinými vývojáři i vydavateli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama