Bezhlavý hrdina v The Evil Within
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bezhlavý hrdina v The Evil Within

Bezhlavý hrdina v The Evil Within

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 10. 2014 15:53 4
Reklama

Bugy mají ve hrách různou podobu – některé hráče do běla rozčílí, některé poškozují pečlivé vybalancování vaší oblíbené oline hry, jiných si naopak nevšimneme vůbec a pak je tu samozřejmě kategorie chyb zábavných. Občas se přeci jen stane, že autoři nezamýšleným způsobem své publikum dokážou pobavit.

A to je i případ následující chybky The Evil Within z dílen Bethesdy. Chybka je zachycena na videu pod článkem. Pár chytrých hlav totiž přišlo na to, že není bůhvíjak těžké v The Evil Within nejen ztratit hlavu, ale dokonce i pokračovat ve hře bez ní – jen s pozůstalým pahýlem trčícím mezi rameny hlavní postavy. Přijde vám to bizarní? Nám tedy rozhodně, avšak jak jsme avizovali hned v úvodu – toto je jedna z těch úsměvnějších chyb. Avšak jak Bethesda kvapně přispěchala s vysvětlením, tak se ve své podstatě o chybu nejedná – to jen má dotyčný hráč zapnutý takzvaný God mód zajišťující nesmrtelnost. Proč ale v takovou chvíli vůbec ztratit hlavu lze, to již Bethesda nijak vysvětlit nedokázala.

Mrkněte na video a pochlubte se, zda The Evil Within hrajete a pokud ano, tak jaké pocity ve vás hra vyvolává. Bojíte se, nebo snad máte pro strach uděláno a těch úsměvných moment při putování napříč temným světem Šindžiho Mikamiho potkáváte více?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama