Chystá se dokument o remaku Halo 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se dokument o remaku Halo 2

Chystá se dokument o remaku Halo 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 10. 2014 16:36 1
Reklama

Lákavou ukázkou avizují vývojáři ze studia 343 Industries to, že mají vedle regulérního pátého dílu Halo 5: Guardians, plánované Halo: The Master Chief Collection a pokračování top-down akce zasazené do světa Halo mají za lubem ještě něco jiného. Tím je dokument o vývoji Halo 2 Anniversary – remaku jedné z údajně nejoblíbenějších videoher vůbec.

Dokument ponese název Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary provede diváka vývojem moderní reinkarnace klasické střílečky, jež spatřila světlo světa již na prvním Xboxu v listopadu před deseti lety. Uvidíme tak zákulisí toho, jak se v dekádě starém titulu upravovala grafická stránka, zvyšoval framerate i jak se dodatečně vytvářely nové filmové předěly a jak se celkově hra přizpůsobovala moderní době i publiku.

Tak co na to říkáte? Zaujme vás takovýto dokument a jste opět o něco více natěšení na kolekci patálií Master Chiefa, jež se kvapem blíží na Xbox One? Halo: The Master Chief Collection vyjde 11. listopadu, v krabicové verzi bude pro plnou funkcionalitu nutné stahovat obří patch. A co je na této zprávě nejlepší je fakt, že dokument Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary bude integrální součástí kolekce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama