Kolekce Halo dostane 20GB patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Halo dostane 20GB patch

Kolekce Halo dostane 20GB patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2014 14:35 3
Reklama

příspěvku na blogu Halo Waypoint upozorňuje vývojářské studio 343 Industries na to, že jejich očekávané kolekce Halo her s názvem Halo: The Master Chief Collection dostane obří day one patch.

Kolekce vychází 14. listopadu na Xbox One a právě dnes 343 Industries oznamují, že do tohoto data již sotva něco může zasáhnout – kolekce obdržela kýžený status Gold. Sbírka her se bude rozprostírat na takřka celém Blu-ray disku (45GB) s tím, že day one patch bude mít úctyhodných 20Gb dat. Důvod? Na médium se to zkrátka nevešlo, více disků autoři přinést nechtěli, a rovněž nechtěli cokoli z obsahu vystřihovat či vytvářet jakékoli umělé kompromisy či bariéry

Zkrátka a dobře, pokud si budete chtít Halo užít se vším všudy, připravte si rychlé připojení, nebo hodně trpělivosti. Bez toho si nebudete moci rychle vyzkoušet, jak dopadla multiplayerová složka hry, kterou tato aktualizace obsahuje především. Kampaně pro jednoho hráče by měly být přístupné okamžítě. Dobrou zprávou však je, že v případě předobjednávky lze tento obří patch stáhnout předem, alespoň to nám slibuje výkonný producent 343 Industries, Dan Ayoub, na svém Twitteru.

Jak se na kolekci příběhu Master Chiefa těšíte vy? Netrpělivě vyhlížíte polovinu listopadu, nebo byste naopak raději již konečně viděli plnohodnotné pokračování a vyhnuli se v budoucnosti jakýmkoli recyklátům a opětovné snaze zpeněžit již jednou viděné příběhy? Připomeňme si však fakt, že tato kolekce přinese například i na konzolích dosud neviděný obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama