Bonusy do Forzy 2 na X360 nečekejte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bonusy do Forzy 2 na X360 nečekejte

Bonusy do Forzy 2 na X360 nečekejte

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 10. 2014 05:34 2
Reklama

Forza Horizon 2 ve verzi pro Xbox 360 nebude podporována dodatkovým obsahem. Majitelé staré generace microsoftí konzole se budou muset spokojit s tím, co se hrou získali v základu. Především přijdou o slušný seznam automobilů. 

O tom, že port pro X360 se nebude těšit velké podpoře autorů se již nějaký čas spekulovalo. Olej do ohně přilil i nedávno vydaný první DLC balík se novými vozidly, který byl dle papírových předpokladů určen pouze pro Xbox One. S jistým zpožděním pak vývojáři ze studia Turn 10 potvrdili, že DLC pro Xbox 360 nebudou dostupná. Tedy zatím. Nikdo zcela nevyloučil, že by se jednou bonusy na staré konzoli neobjevily, ale zatím si tuto exkluzivitu ponechá její mladší sestřička. 

Souvisí s tím i program odměňování hráčů zvaný Forza Rewards, který bude funkční rovněž pouze na Xboxu One. Na staré konzoli se hráčům nebudou do tohoto systému započítávat žádné kredity, dárky ani zkušenostní body. 

Microsoft svojí politikou docela překvapil. Pokud investoval zdroje do výroby starogeneračního portu, těžko říct, proč jej na poli podpory nyní diskvalifikuje. Těžko snad obstojí argument, že Forza Horizon 2 jsou vlastně dvě hry s jedním názvem - novogenerační verzi vyrobili Playground Games s Turn 10 a starou nezávisle Sumo Digital.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama